Wednesday, January 7, 2009

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BUON ANNO E PIOPPI NOVI A TUTTI VOI FILISTEI DEL CUCINARE!!!!

CHE C'ERA NELLA CALZA ?

A ME HANNO REGALATO I SEMI DEL "PIOPPO VAINI" PIOPPO ITALICO INNESTATO CON UN BANCHIERE CORROTTO DI FAUGLIA, CHE IN ESTATE DA FOGLIE DI EURI!!!!!
I RAMI SECCHI SI USANO PER FARE IL BARBEQUE E SE CI COCI SOPRA UNA SOLETTA, HA IL SAPORE DI UNA CHIANINA DA LATTE!

VI ANNOUNCES THAT I HAVE EMPTY THE REFRIGERATOR, THE RETIREMENT, AND THE GARAGE FOR ALL THE FOOD THAT I HAVE NOT USED IN 2008, I SHAKE, divided into even and odd and I made GIFT TO '"Ardito of the hungry ACADEMY OF CANDY "WHOSE MEMBERS THANK Phaistos.
WILL START THE YEAR 'IN PAIRS FRUZZINE is recommended for all SHARPENING OF KNIVES, AND TO DO THE FULL Pandino WHY' RECIPES AND ROUTES BETWEEN THE LONG Bram WAY OF TASTE SPACE "will touch you 'ASK FOR THE HOLIDAYS BECAUSE WE WILL 'TO DO.
IN BETWEEN BUT, since I MI update, see PERFONIE DEVELOPMENT AND ALSO FOR YOU, I would suggest you read the article FOUND ON "THE REPUBLIC" THAT PRAISE PRAISE OF THE GREAT CHEF FALSARIUS , an important figure of the "FREGHISMO IN THE KITCHEN".

THEN IT Thin

Tins and surgelatiecco the kitchen "imposter"




ingredients: a can of beans white, two cans of squid in American sauce, a small jar of fried onion, garlic, chili oil and salt. For the proceedings just combine the ingredients in a pan and then served here is a great stew of fashionable sea of \u200b\u200bObama. To advise è Falsarius Chef, l'anticuoco spagnolo che con una buona dose di ironia, molti surgelati, una selezione pregiata di alimenti in scatola e altri in polvere, sta rivoluzionando la cucina iberica. Naso e occhiali finti, cappello e grembiule neri, baffi e bandana rossa legata al collo: che sia un cuoco sui generis lo si capisce al primo sguardo. Il segreto di Falsarius Chef si chiama "cocina impostora", una cucina che strizza l'occhio ai ricettari classici, agli alimenti ricercati e agli ingredienti naturali e senza alcuna pretesa di esclusività, mostra ad un nutrito pubblico di estimatori come si possa mangiare bene anche solo usando un apriscatole. E il successo è garantito. Oltre ad essere collaboratore de El Pais, ospite di trasmissioni radiofoniche e televisive, seguitissimo blogger, Falsarius Chef è anche autore del bestseller Cucina per impostori, ovvero come sembrare un grande chef senza avere nessuna nozione di cucina. Recentemente è tornato nella classifica dei libri più venduti in Spagna con la seconda puntata della serie dal titolo Falsarius in salsa, che il cuoco definisce "una selezione di ricette per lasciare senza parole tutti quei noiosi, petulanti e pretenziosi che credono che la cucina sia un affare per pochi eletti".
A spiegare meglio la sua filosofia ci pensa lo stesso Falsarius, che a Repubblica.it spiega: "Cucinare bene e con buoni risultati è facile, ingannare i commensali è un piacere. Mangiare bene, tanto e spendere poco è possibile: basta utilizzare lattine, barattoli di conserva e surgelati che chiunque può trovare al supermercato, maneggiarli con astuzia e con un paio di trucchi e ottenere così dei piatti che sembrano elaboratissimi - sia nel tempo di preparazione che nel denaro investito - e che invece sono tutto il contrario". Qualche esempio? Eccovi serviti. C'è il Rin Ran Falsarius Style, patate precotte, peperoni sott'olio, tonno in scatola, olive, un uovo e condimento da cuocere in padella e adagiare su fette di pane tostato; il Foie al tempo della crisi, un medaglione di mousse di anatra in scatola - non foie gras - un barattolo di salsa di mirtillo, un bicchiere di vino e cipolla e infine il Dolce per falsi grassi, il preparato per un tortino allo yogurt, biscotti and strawberry jam. A whole meal done without any kind of fresh food, hardly will deface the chef on duty. Much of the success, it must Falsarius to the original names to find his recipes and even more fanciful explanations that introduce each dish. The rice arrisottato "to Berlusconi, for example, is so called because" when it comes to risotto - says the chef - there are many purists Taliban ready to jump in the throat if you do not use the parmesan, or if the rice is of high quality . Clearly, before the rice bring out some of the most arrogant of them. How true Berlusconi. We invite you to dinner to try their risotto and then treat you like the political Romanians with Italian immigrants. "To Italy Falsarius but looks not only in an ironic tone, and his recipes often draws from our own culinary traditions. One of the most famous dishes is the Lobster Lasagna phantom, prepared with a can of cream lobster, or various risottos that often makes contact with the preparation of rice for microwave. "I understand that this recipe may sound like heresy to the purists of the many Italian cooking, but I think that my method may find a lot of success in Italy. You too, like the Spaniards, you have a true devotion to his friends, family and partners and all are pleased to make the figure of the great chef in front of their loved ones. "In addition to the popularity in Spain - one year the publication the first book continues to be a success and the second is climbing the charts - the Iberian chef has been selected by the UN, with the convenience of his dishes in the box to take part in the humanitarian project "Chefs against Hunger". In Italy his "kitchen" imposter "is waiting to be disclosed. Who knows how to take our seasoned gourmet ...

article was written by Benedetta Perilli

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